Jardiniera Urban Aura Decorativ cu insertie 77 x 30 x 23.5 cm

Jardiniera Urban Aura Decorativ cu insertie 77 x 30 x 23.5 cm
search
  • Jardiniera Urban Aura Decorativ cu insertie 77 x 30 x 23.5 cm
  • Jardiniera Urban Aura Decorativ cu insertie 77 x 30 x 23.5 cm

Preț de vânzare:

167,77 lei
cu TVA

Jardiniera Urban Aura Decorativă cu insertie este un produs elegant și funcțional, perfect pentru a-ți transforma grădina sau terasa într-un spațiu verde plin de farmec. Cu dimensiunile sale generoase de 77 x 30 x 23.5 cm, această jardinieră oferă suficient spațiu pentru a planta flori, plante sau chiar legume aromate.

Cod produs DUC800NE-S433 Stoc 10 Produse Termen de livrare Livrare în 2-4 zile lucrătoare
Culoare

Credit module TBI Bank 3.2.0starBt

42.03 Lei x 4 rate

12 x rate fără dobândă!

Descriere:

Jardiniera Urban Aura Decorativă cu insertie este un produs elegant și funcțional, perfect pentru a-ți transforma grădina sau terasa într-un spațiu verde plin de farmec. Cu dimensiunile sale generoase de 77 x 30 x 23.5 cm, această jardinieră oferă suficient spațiu pentru a planta flori, plante sau chiar legume aromate.

Designul său modern și atrăgător aduce o notă de rafinament în orice mediu în care este amplasată. Jardiniera este disponibilă în trei culori diferite, permițându-ți să alegi varianta care se potrivește cel mai bine stilului tău și decorului din jur.

Cu o inserție specială, această jardinieră îți permite să menții plantele organizate și protejate, evitând astfel amestecul rădăcinilor și asigurându-le o creștere sănătoasă. Poți folosi jardiniera Urban Aura Decorativă atât în exterior, în grădină sau pe terasă, cât și în interior, adăugând un strop de natură și prospețime în locuința ta.

 

Înălțime [mm]: 300

Latime [mm]: 230

Review-uri Toate recenziile

Te-ar putea interesa și...