Despre noi

Suntem specializati in  comercializarea unei game de produse de mobilier pentru gradina oferind produse pentru toate vârstele în istoria noastră de 30 de ani.

Calitate, stil și durabilitate.
Acestea ne recomanda in Romania, unde suntem recunoscuti pentru calitatea, stilul și durabilitatea produselor. Indiferent dacă căutați jucarii pentru exterior sau mobilier de grădină, o casa de depozitare in curte sau unul dintre celebrele noastre gratare de curte, puteți cumpăra cu încredere de la experții în sport și timp liber.
Toate produsele noastre sunt garantate și susținute de o echipă completă de servicii de vânzări, aici, în Romania.

CASA IDEALA oferă vara elemente esențiale pentru ca familia ta să poată beneficia la maxim de grădină. Mențineți copiii distrați cu una dintre jucăriile noastre frumoase și distractive cu roți, în timp ce puteți sta alături de prieteni pe gama noastră de seturi de mobilier pentru exterior și din lemn de răchită. Realizate cu materiale de calitate și măiestrie, design-urile încercate oferă distracție de dimineață până seara.

Seturile noastre de luat masa elegante pot sta confortabil ca mobilier pentru mese de conservator. Aveți posibilitatea să luați masa și să serviți un set cu gama noastră contemporană de Palma. Stai în confort cu curbe în toate locurile potrivite.

De la grătarul cu cărbune cu pornire rapidă, până la comoditatea gazului, fiecare produs a fost conceput de la început și promite să schimbe modul în care oamenii gândesc despre mâncarea in aer liber.

Inalta calitate si promptitudinea, grija fata de client ne definesc in tot ceea ce facem. Astfel clientii nostri beneficiaza de servicii si produse de calitate exceptionala.

Comunicam permanent cu clientii nostri, oferind sfaturi valoroase si ne angajam sa ii tinem mereu informati cu privire la noutatile din domeniu. Personalul nostru prietenos va sta mereu la dispozitie cu solutii legate de problemele care pot aparea.

Succesul nostru se bazeaza pe inalta calitate a produselor oferite si comercializate precum si garantia extinsa pentru acestea. Serviciile excelente si sfaturile profesionale, care insotesc toate produsele noastre, au convins clientii sa revina mereu si sa ne recomande mai departe.

Comenzile se pot efectua online, prin email sau telefon iar livrarile le facem la orice adresa din Romania.

Va asteptam cu o comanda,

O zi frumoasa !

Noi toti de la CASA IDEALA