Filtrare

Filtrează după preț
lei lei
Subcategorii
Material
Filter

Accesorii de grădină

Dacă locuiești la grădină, ai nevoie de diverse accesorii pentru a amenaja spațiul exterior al locuinței tale. La noi găsești o diversitate de accesorii de grădină, care te ajută să obții stilul dorit și amenajarea pe care ai visat-o. Îți oferim o selecție de căsuțe de depozitare grădină, căsuțe de joacă, diverse modele de dulap de depozitare, ladă de depozitare, masă cu dulap de depozitare, ladă frigorifică pentru grădină, suport unelte de grădină, roabă de grădină, mini bar pentru grădină, jocuri de exterior pentru copii, organizatoare pentru grădină, accesorii pentru animalele de companie, cutie pentru colete, rezervor apă de ploaie, compostor pentru grădină și alte accesorii pentru grădină.

  • Indiferent de stilul de amenajare pe care îl vrei, la noi vei găsi diverse accesorii pentru grădină la prețuri si garanție de producător.Găsiți noi modele, tendințe și seturi.  Alege cele mai avantajoase prețuri la Casa-Ideala, un design modern care vor împodobi gradina si v-a face fericit orice copil, cu livrare în toată țara.

  • Roaba este un ajutor de nădejde atât în construcții, cât și în grădină. Ea te ajută să transporți ușor diverse obiecte și materiale. Atunci când locuiești la curte, munca îți este facilitată de o roabă de grădină. Pentru că recunoaștem importanța și necesitatea unei roabe de grădină, îți punem la dispoziție o selecție de roabe pentru grădină, care să te ajute în sarcinile zilnice. Găsești la noi roabe de diverse dimensiuni și capacități ale cuvei, roabe cu roți și mâner, în diverse culori.

  • Compostarea este un proces tot mai utilizat, atât la sate, cât și la orașe. Locuitorii de la casă sunt încurajați să transforme resturile alimentare biodegradabile în compost, care poate fi utilizat ulterior ca îngrășământ în grădina proprie. Compostarea are numeroase avantaje pentru mediul înconjurător, dar și pentru micii fermieri. Pentru a obține compost la tine acasă, ai nevoie de recipiente de compostare. Pe site-ul nostru găsești diverse astfel de recipiente de compostare, care te vor ajuta să aduni resturile vegetale și alimentare din locuința ta și să le transformi în compostul de care ai nevoie în grădină.

  • Apa de ploaie poate fi colectată pentru a fi ulterior utilizată la sistemele de irigații, grădinărit sau ca rezervă de apă pentru diverse utilizări casnice. Îți punem la dispoziție o selecție de modele de colector apă de ploaie, care să te ajute să colectezi apa pluvială în locuința ta. Găsești în oferta noastră diverse modele de colector apă pluvială, în diferite dimensiuni, modele și capacități, pentru a corespunde nevoilor tale și cerințelor privitoare la stilul de amenajare a locuinței.

  • Copiii își doresc să se joace cât mai mult și iubesc timpul petrecut în aer liber, fie că e vorba de parc sau curtea locuinței. Dacă locuiești la curte, ai posibilitatea de a-i crea copilului tău un spațiu de joacă în care se poate distra în voie, fără a fi necesar să părăsească locuința. La noi găsești o diversitate de jocuri de grădină pentru copii, cum ar fi tobogan de grădină, căsuță de joacă, trambulină, ladă de nisip, set măsuță de picnic și altele. Cu ajutorul acestor jocuri de grădină pentru copii, îi poți construi copilului tău un spațiu în care să își consume energia și să se distreze ore în șir.

Sunt 104 produse.

Se afiseaza 1-12 din 104 produs(e)