Plata in rate StarBT

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Plateste cu STAR Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

-6 RATE fara dobanda, pentru orice plata, daca alegi plata in rate fara dobanda online

-Primesti puncte STAR, daca alegi plata integrala online. Punctele inseamna bani pe care le poti folosi ulterior in reteaua partenerilor STAR. 1 punct STAR= 1 leu

In Programul STAR Plata in Rate Fixe fara Dobanda sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

In Programul de Loialitate STAR sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici ( daca se poate pune hyperlinklinkul- https://www.bancatransilvania.ro/carduri/carduri-de-cumparaturi/cardul-star-forte/solicita-cardul) si platile online devin mai simple ca oricand:

Rate fara dobanda

Perioada de gratie de pana la 56 de zile

Comision 0 la toate cumparaturile

Plati sigure pe interne

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

  • 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
  • *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
  • 0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

Plata in rate TBI Pay

Plata in rate online, prin TBI Pay

Alături de TBI Pay am implementat un sistem de plata in rate, care se poate accesa direct prin noi, fara drumuri la banca. Dupa ce selectezi ca Metoda de plata varianta "In rate online de la TBI Pay", finalizezi comanda si vei fi redirectionat in pagina TBI.

Vei avea doua optiuni de finantare:

- Pentru sume intre 100 si 1.000 lei – poti plati in 4 rate fara dobanda. Prima rata se plateste imediat dupa aprobarea cererii de finantare;

- Pentru sume intre 1.000,01 lei si 60.000 lei – poti plati in 6 pana la 60 de rate. Prima rata se achita in luna urmatoare achizitionarii produselor.

E nevoie doar sa ai la indemana cartea de identitate si sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de mai mult de 3 luni (pensie mai mare de 800 lei, salariu mai mare de 1100 lei, venituri din activitati liberale etc).