Garanții și servicii

Condiții legate de garanția produselor

Toate produsele cumpărate prin intermediul site-ului www.casa-ideala.ro beneficiază de Garanție, termenul fiind specificat in detaliile produsului.

Pentru a beneficia in cel mai scurt timp de garanție vă rugăm să acordați atenție următoarelor:

1. Vă rugăm să completați Formularul de retur aflat in contul dvs. descriind cat mai detaliat defecțiunile observate.

2. In cel mai scurt timp veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri.

3. In 24 de ore după ce a-ți fost contactat de unul dintre operatorii noștri, un curier va veni la adresa indicată de dumneavoastră in formularul de retur pentru a ridica produsul defect.

Costul transportului pentru retururi de la dvs. către Casa-Ideala, va fi suportat după cum urmează:

1. De către firma noastră in cazul in care produsele sunt defecte

2. In cazul in care se constata ca produsele sunt funcționale sau deteriorate in urma montării sau utilizării incorecte, returnarea produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastră achitând ramburs suma reprezentând 

Atentie!

Nu fac obiectul Garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, arsuri, produse utilizate in condiții inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatura si presiune, șocuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor sub acțiunea substanțelor chimice etc.)

Produsele vor fi reparate sau înlocuite cu aceleași produse si nu pot fi scăzute sau înlocuite cu produse diferite. Ne rezervăm dreptul de a alege varianta cea mai puțin costisitoare de rezolvare a retururilor.

In cazul in care nu exista stoc disponibil pentru înlocuirea produselor, clientul poate solicita rambursarea banilor, care se realizează astfel:

Credit magazin – suma disponibilă in contul clientului in urma stornării produselor dintr-o factura, putând fi utilizat la o următoare comanda;

Toate produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de Garantie, termenul fiind specificat in detaliile produsului.

Firma noastră nu își asumă răspunderea pentru defecțiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de către dvs. in necunoștința de cauza, ori in condițiile montării necorespunzătoare a produselor.

Pentru a beneficia de Garantie, vă rugăm să ne anunțați problemele in cel mai scurt timp posibil.

Returnarea produsului aflat in Garantie, se va face numai împreuna cu “Formularul de retur” pe care îl găsiți in secțiunea Contului dumneavoastră împreună cu ambalajul original al produsului.

Coletele trimise de către dumneavoastră, având plata transportului la destinație, vor fi refuzate!