Ghiveci de Flori Sefora cu insertie 38 x 20 x20 cm

Ghiveci de Flori Sefora cu insertie 38 x 20 x20 cm
search
  • Ghiveci de Flori Sefora cu insertie 38 x 20 x20 cm
  • Ghiveci de Flori Sefora cu insertie 38 x 20 x20 cm
  • Ghiveci de Flori Sefora cu insertie 38 x 20 x20 cm

Preț de vânzare:

72,77 lei
cu TVA

Transformă locuința ta într-un paradis al plantelor cu ajutorul ghiveciului de flori Sefora cu inserție. Acest ghiveci elegant și practic este alegerea perfectă pentru a aduce natura în interiorul casei tale sau pentru a-ți decora grădina într-un mod plăcut și rafinat.

Cod produs DRTS200-S433 Stoc 10 Produse Termen de livrare Livrare în 2-4 zile lucrătoare
Culoare

Descriere:

Transformă locuința ta într-un paradis al plantelor cu ajutorul ghiveciului de flori Sefora cu inserție. Acest ghiveci elegant și practic este alegerea perfectă pentru a aduce natura în interiorul casei tale sau pentru a-ți decora grădina într-un mod plăcut și rafinat.

Ghiveciul Sefora este fabricat cu atenție la detalii și din materiale de înaltă calitate, asigurând o durabilitate și o rezistență excelentă în timp. Designul său sofisticat și contemporan adaugă o notă de eleganță și stil în orice spațiu.

Cu dimensiunile de 38 x 20 x 20 cm, acest ghiveci oferă suficient spațiu pentru a planta și a îngriji diverse tipuri de flori și plante. Inserția inclusă este concepută special pentru a permite un drenaj eficient al apei și o respirație adecvată a rădăcinilor, contribuind astfel la sănătatea și vitalitatea plantelor tale.

Review-uri Toate recenziile

Te-ar putea interesa și...